Er zijn heel veel verschillende veranda ideeën. Tegenwoordig wil iedereen het mooiste stukje veranda aan hun huis gebouwd hebben en om uit te schieten moet er eerst iets unieks bedacht worden. Veel mensen zoeken dan ook op Google, social media en Pinterest voor goede ideeën. In dit artikel een paar van zulke veranda soorten op inspiratie op te doen voor het bouwen van jouw idealen veranda!

 

Een veranda dat onderdeel van het huis zien we steeds vaker terugkomen. Hierbij is er bij het bouwen van het huis al nagedacht over het ontworp. Het is er dus niet aangebouwd en staat niet los, maar is echt strak ontworpen bij het huis. De materialen zijn dan ook gemaakt van dat het huis ook gebruikt.

 

Een romantische veranda doet iets speciaals met de verlichting. Warme en sfeervolle lantaarns verlichten de veranda. Een klimmer groeit over het dak en niemand wilt meer onder de veranda vandaan komen.

 

De veranda achterin je tuin. Hierbij zit hij niet vast aan je huis, maar bijvoorbeeld aan je schuur of slechts alleen een overkapping ergens in je tuin. Dit zien we vaak terug bij de wat grotere huizen die genoeg ruimte hebben in de achtertuin om zo’n extra ruimte te creëren. De veranda kan dan al snel wat kaal overkomen. Om de veranda dan toch wat meer sfeer mee te geven, moeten er planten geplaatst worden. Klimmers doen het altijd goed, maar ook bruidssluier, druivenplanten of blauwe regen. Daarnaast zorgen goede platen voor schaduw in de zomer!

 

De veranda in de stijl van het strand. Als de zon op de plek van de veranda schijnt dan is dit een optie om te overwegen! Gebruik materialen als hout, schelpen en vooral lichte kleuren in de decoratie. Riet en bamboe doen het ook altijd goed. Zo kan je heerlijk in je ‘strandstoel’ weg dobberen op een heerlijke zomeravond.

Meer inspiratie? Vraag onze professionals naar meer informatie!

Geweldige veranda ideeën opdoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *