Mooie, witte, hoge plantenbakken kunnen net dat beetje extra uitstraling bieden aan jouw huis of tuin. Met deze chique toevoeging lijkt jouw huis een waar paleis. Maar misschien wil je liever het uiterlijk van je huis enigszins opvrolijken. Ook dan kun je gaan voor hoge plantenbakken, maar dan voor de kleurrijke varianten, in het roze, groen of paars, bijvoorbeeld. Doordat de planten in deze plantenbakken bijna op ooghoogte komen te staan, vallen ze bijzonder op en zal iedereen je complimenteren met je geweldige smaak.

Veelzijdig en voordelig

Het probleem met hoge plantenbakken is vaak dat ze moeilijk te verslepen zijn en snel beschadigd kunnen raken. Er kunnen bijvoorbeeld krasjes ontstaan in het steen of polyester. Deze problemen heb je niet met de kunststof hoge plantenbakken van Ikala. Naast het feit dat deze lichter en sterker zijn dan de plantenbakken van andere materialen, zijn ze bovendien een stuk goedkoper. Je kunt de plantenbakken dus tijdens de lente en zomer buiten gebruiken, om ze vervolgens in de herfst en winter binnen bij de voordeur te plaatsen. Tijdens het verplaatsen hoef je dan ook nog eens niet bang te zijn om de plantenbak – of de vloer en kozijnen – te beschadigen.

Veel variatie

Door het grote aantal mogelijkheden dat Ikala biedt met betrekking tot hoge plantenbakken, is er voor ieder huis en voor iedere tuin wel een geschikte plantenbak. Of je nu liever een conische of juist een rechthoekige plantenbak wilt, in rustige of juist wilde kleuren, alles kun je krijgen. Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren met een lagere plantenbak, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je huis op te fleuren.

Maak je huis af met hoge plantenbakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *