In dit koude winterweer is niks lekkerder dan wegdromen naar de zomer. Strandfeesten, lekker zwemmen en dagjes weg. In de winter kan het soms ook lekker zijn om een filmpje te kijken, warme chocomel te drinken of een wandeling te maken. Toch zijn de mogelijkheden in de zomer veel groter. Heeft u wat inspiratie of tips nodig voor de zomer? Lees dan snel verder!

Feesten

In de zomer zijn er een aantal feesten die u gewoon niet mag missen! Wat dacht u bijvoorbeeld van North Sea Jazz of Concert at Sea? Lekker losgaan aan de kust van Nederland. Ook Pinkpop, Mysteryland en Lowlands mogen niet ontbreken op uw lijstje. En dan maar hopen op goed weer, zodat u tot in de vroege uurtjes door kunt feesten. Maar een feestje in de plaatselijke kroeg kan natuurlijk ook heel leuk zijn. Daar kom je immers de meeste vrienden en bekenden tegen!

Dagje weg

Ook is het altijd gezellig om een dagje weg te gaan met vrienden of vriendinnen. Een dagje winkelen met vriendinnen is bijvoorbeeld altijd een goed idee! Maar ook een dagje naar de dierentuin of het pretpark valt meestal wel in de smaak. Zijn uw kinderen nog wat jonger? Dan kunt u ze meestal ook wel verblijden met een dagje naar de speeltuin.

Zwemmen

Een van de lekkerste activiteiten in warm weer is zwemmen. En hoe fijn is het als u uw eigen zwembad in de tuin hebt! Een zwembad aanleggen is makkelijker dan u denkt, bijvoorbeeld met een Infinit’eau. Dit zijn modulaire inbouwzwembaden die heel makkelijk en snel te plaatsen zijn. Op deze manier kunt u al snel genieten van uw eigen zwembad in de tuin.

Vakantie

Als het weer in Nederland te wensen over laat, kun je natuurlijk ook zelf de zon opzoeken! Een vakantie boeken naar een warm kuuroord is dan een goed idee. Spanje, Italië en Portugal zijn perfect, maar je kunt het ook iets verderop zoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bali?

Sportieve bezigheden

Houdt u meer van sportief bezig zijn? Ook dan is er genoeg te doen in de zomer. Een lekker potje tennissen of voetballen is dan erg leuk. Maar je kunt ook eens iets anders proberen. Een klimmuur is bijvoorbeeld ook wel avontuurlijk.

 

Heeft u ook zin gekregen in de zomer? Het kan nooit kwijt om je alvast te verheugen op het lekkere weer, kaartjes te kopen voor een festival of je te oriënteren op een zwembad!

 

De leukste activiteiten in de zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *